søndag 28. mars 2010

This is just the beginning


Jeg har opprettet en profil på et nettdatingsted. Jeg er ikke helt sikker på mitt eget motiv for å gjøre det, for jeg har ikke den helt store troen på at jeg skal treffe Mr Right der inne, men drives av nysgjerrighet og åpenhet for at kan jo faktiskk hende at jeg treffer noen jeg liker. Hvem vet? Jeg har etterhvert skjønt at han kommer ihvertfall ikke ridende forbi mitt stuevindu på en hvit hest og med "skinnende rustning", så jeg gir det et forsøk.

Det har nå gått en uke. Det har faktisk gått en uke uten at jeg har skrevet noe i min profil. Jeg har lagt ut et bilde av meg selv som jeg er fornøyd med, og tatt en slik relasjonstest, så det står noe om hvem jeg er utifra en del spørsmål jeg har svart på. Men jeg har ikke skrevet noe personlig før i går (dvs i natt...!) Dessuten gikk jeg i går med på å betale penger for å kunne kommunisere med andre, eller så hadde egentlig hele testen vært "bortkastet". (Jeg trodde først at alt var gratis, og at bare spesialfunksjoner kostet noe, men alle funksjoner koster noe, borsett fra et vink. Hva nå enn det er....)

Jeg vet ikke om det har vært en suksess hittil. Jeg oppfatter det som at mange har vært innom profilen (du kan se hvem som besøker deg), men jeg har jo ikke noen å sammenligne med, så det kan like gjerne være få som har vært innom, hva vet jeg? Dette er helt nytt for meg, og foreløpig er jeg mer betraktende enn aktiv selv.

Jeg er dessuten ikke helt sikker på om jeg skal være aktiv, ihvertfall ikke før noen eventuelt tar kontakt med meg. Spennende og rart er det uansett. Har mange tanker om det å treffe noen på nett, men det får skrives ned etterhvert.